Thursday, August 29, 2013

JERAWAT? ARGHH!! SET SUPLEMEN KECANTIKAN SHAKLEE BOLEH MEMBANTU.

Jerawat secara amnya merupakan suatu fenomena biological yang terjadi pada kulit akibat dari masalah keradangan tisu pada bahagian kelenjar minyak di kulit manusia. Ianya sering muncul pada bahagian kulit yang selalu berminyak seperti kulit muka dan kulit badan.

Selalunya jerawat dikaitkan dengan usia remaja sebab perubahan hormon. Tapi bagaimana pula yang timbul jerawat pada usia dewasa. Remajalah jugak, remaja purba. Hehehe.

Takmo cite panjang lebar, meh saya perkenalkan set kecantikan Shaklee yang dapat mengatasi masalah jerawat anda! 

Vitamin B-Complex

  • B untuk "beauty", membantu menaikkan seri muka, membantu untuk saraf yang baik dan untuk mood yang ceria (anti-stress)

Vitamin C
  • Vitamin C merupakan sejenis anti-oksidan yang mampu memelihara kulit daripada radikal bebas.  Ia juga menggalakkan penghasilan kolagen semulajadi kulit dan membantu melindungi kulit daripada kerosakan akibat cahaya ultraviolet
Vitamin E
  • Melindungi dan meneutralkan radikal bebas yang merosakkan sel-sel kulit
  • Memudarkan parut jerawat
  • Anti-penuaan terbaik
  • Membekalkan oksigen dan mempertingkatkan pemulihan
GLA
  • GLA memang terbaik untuk kecantikan kulit wajah, rambut yang berkilat & bersinar, kuku yang cantik, kulit badan yang sihat serta keselesaan perut pada setiap kali datang bulan
  • Ianya juga membantu menstabilkan hormon bagi yang mengalami kitaran haid yang tidak konsisten
  • GLA juga sesuai untuk wanita yang ingin hamil
Sekiranya ada bajet lebih, boleh tambah ESP untuk mempertingkatkan pemulihan luka, mengurangkan parut, mencerah dan mencantikkan kulit serta memperbaiki & membina sel-sel baru.

Carotomax juga selain membantu penglihatan yang lebih cerah, ia mengandungi anti-oksidan yang kuat, memulihkan tisu kulit yang telah rosak akibat jerawat, mengawal penghasilan sebum yang berlebihan serta melegakan kekeringan kulit dan gatal

Testimoni 1 Customer saya Cik Nana . Yang ni perubahan setelah 1 bulan. Wow! kan??


Sekiranya, setelah mencuba pelbagai supplemen jerawat tidak surut, saya cadangkan ambil Alfafa complex bagi detoks dinding2 usus. InsyaAllah berkesan.  Sebab saya dah merasainya. Tak percaya??
Di bawah ni, testimoni detoks dengan Alfafa, kulit makin mulus u ols!

Testimoni 2


My frens, Jules. Dia jua akui perubahan kulit muka setelah beberapa mencuba Alfafa + Lecithin Shaklee. Pix sambutan hari raya minggu lepas. :)


Haaa... Percaya tak? Bukan sekadar omongan kosong ye. Fakta & bukti gitu. Saya dah tunjukkan jalan, marilah mencuba dan rasai kebaikannya! Saya akan konsultasi mengikut bajet anda. Jangan risau k!

Yeahh, lets pm Julie Ali 0192232549 k.  Whats app 0127672549.
Peace peace kacang Peace! :)
No comments:

Post a Comment